Areenan tapahtumat

Areena täyttyy elämyksistä

Nokia Arena tarjoaa huippuluokan puitteet elämyksille. Areena tarjoaa kulttuuria, urheilutapahtumia, huippukonsertteja, gaalailtoja sekä perhetapahtumia. Kotimaisia ja kansainvälisiä tapahtumia on luvassa jokaiseen makuun.

Jatkuvasti päivittyvän tapahtumakalenterin myötä voit etsiä juuri sinua kiinnostavia tapahtumia. Pääset itse tutustumaan tapahtumiin ja niiden sisältöön, ja voit halutessasi ostaa liput joko itsellesi tai seurueellesi.

Nokia Arena on toistamiseen vuoden 2023 jääkiekon MM-kisojen päänäyttämö, ja uusi areena tarjoaa maailmanluokan puitteet niin pelaajille kuin faneille. Nokia Arenan palvelukokonaisuus luo ennennäkemätöntä kisatunnelmaa, ja takaa ikimuistoisen jääkiekkoelämyksen.

Areenan tapahtumakalenteri

4.4.2023 Andrea Bocelli Believe World Tour

Ovet aukeavat 17.00 ja show alkaa n. 19.30. Kestoksi arvioidaan 2,5h

Andrea Bocelli esiintyy kuoron ja sinfoniaorkesterin säestämänä tiistaina 4. huhtikuuta 2023.

Andrea Bocelli on yksi kaikkien aikojen rakastetuimipia tenoreita ja hänen albumeitaan on myyty lähes 100 miljoonaa kappaletta.

Bocellin uusin albumi nimeltään Believe julkaistiin 13.11.2020 ja tätä kiertuetta on jo pariin otteeseen lykätty, mutta vihdoin näyttää siltä, että näemme sen vihdoin Nokia Arenalla!

Konsertteja ja muita tapahtumia

Elämysten näyttämö

Nokia Arena tarjoaa jokaiseen makuun ikimuistoisia elämyksiä. Luvassa on huippuartistien konsertteja, gaalailtoja, perhetapahtumia sekä urheilutapahtumia.