Nokia Arenan palvelut

Ympäri vuoden

Nokia Arena tarjoaa laidasta laitaan erilaisia palveluita, jotka täydentävät ikimuistoisen kokemuksen. Nokia Arena tarjoaa elämysten lisäksi laajat ravintolapalvelut, majoitustilat, kokous- ja konferenssitilat, saunat sekä aitiot nii yksityis- kuin yrityskäyttöön. Nokia Arenalla riittää tapahtumia ympäri vuoden, sekä ravintolat ja palvelut ovat asiakkaiden käytössä myös tapahtumien ulkopuolella.

Nauti herkullisista tarjoiluista Nokia Arenalla

Nokia Arena tarjoaa laajat ruoka- ja juomaelämykset. Nokia Arenan yhteydestä löydät yhteensä 22 eri ravintolaa!

Areenan yhteyteen avattavan Lapland Hotels Arenan ravintola tarjoaa vierailijoille kosketuksen pohjoista ruokakulttuuria. Pohjoisen ruokakulttuurin ilo välittyy asiakkaille ravintolan lisäksi hotellin baarin ja loungen puolella.

Majoitu mukavasti Lapland Hotelsissa

Nokia Arenan yhteydessä on upouusi Lapland Hotels Arena, joka tarjoaa asiakkaille 273 hotellihuonetta, joista 70:een sisältyy oma sauna ja 15:een oma parveke.

Hotelli tarjoaa laadukkaan majoituksen lisäksi ravintolan, baarin, kattoterassin laajat saunatilat sekä kokous- ja juhlamaailma Lumoamon.

Lapland Hotels Arena perustuu vahvasti pohjoisen kulttuuriin, luontoon ja vanhojen tarinoiden mytologiaan.

Varaa itsellesi tai yrityksellesi Nokia Arenan aitio

Nokia Arenalla on yhteensä 52 aitiota, jotka sijaitsevat pääkatsomon yläpuolella. Näistä 46 on varattu pitkäaikaisille sopimusasiakkaille, ja niiden kapasiteetti on 15-18. Näiden lisäksi Nokia Arenalla on kuusi tilavampaa 40 hengen aitiota, jotka varataan kertavarauksella.